JURYEN

Vi er på jakt etter konkrete løsninger der ny teknologi er tatt i bruk på nye måter for å løse noen av samfunnets største utfordringer. Kreativitet og innovasjon vil bli vektlagt. Juryen vil også vurdere ideenes kommersielle potensial. Dette er juryen:
Anette Mellbye - Juryleder

Anette Mellbye har bakgrunn fra en rekke teknologi- og utviklingsrelaterte stillinger i Schibsted-konsernet. Der bygget hun blant annet opp og ledet Aftenposten Mobil AS. Anette er juryformann for Innovation Challenge.

Trond Riiber Knudsen

Trond Riiber Knudsen er grunnlegger og administrerende direktør i TRK Group AS, et Oslo-basert investerings- og rådgivningsfirma med fokus på aktivt eierskap og rådgivning innen forstyrrende teknologier, digital service transformasjon og nye afrikanske vekstmarkeder.

Espen Egil Hansen

Espen Egil Hansen er publisher i Aftenposten og er kanskje den redaktøren i Norge med best overblikk og størst kunnskap om de endringene som nå skjer i mediebransjen.

Pål Ødegaard

Pål Ødegaard leder Accenture Strategy i Norge. Han har i tillegg ansvaret for Advanced Customer Strategy i Norden og sitter i den europeiske ledelsen for Retail og Consumer Goods. Pål er rådgiver for mange av de største selskapene i Norden på tvers av varehandel, industri og telekom.

Annelene Næss

Annelene Næss, leder for enheten Smart Digital i Telenor Business. En enhet bestående av rådgivere og forretningsutviklere innen tingenes internett, smarte byer, e-helse og mobilitet. Tidligere grunder og på listen over Norges fremste teknologikvinner.

Rolf Assev
Rolf Assev

Rolf Assev er en av grunnleggerne bak StartupLab i Oslo. Assev har bakgrunn fra blant annet Opera Software og har mye innsikt knyttet til tech-relaterte selskaper og startups.